Connect with us
Publicitate

Eveniment

„Omul din spatele măgăriței”: Un bărbat din Brașov este suspectat de „zoofilie”. Unde l-au surprins polițiștii

Publicat

pe

În data de 22.04.2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara au fost sesizați cu privire la un incident în zona extravilană a satului Podu Oltului, din județul Brașov, în care un bărbat de 27 de ani, din municipiul Brașov, a fost depistat în spatele unei măgărițe, existând suspiciunea săvârșirii infracțiunii de „zoofilie”.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat persoana în cauză. Cercetările sunt în curs de desfășurare de către polițiștii Biroului Pentru Protecția Animalelor Brașov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în cadrul dosarului penal constituit în vederea soluționării infracțiunii de „zoofilie”.

„În data de 22.04.2023, în jurul orelor 16.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a fost depistată în spatele unui animal (măgăriță), în zona extravilană a satului Podu Oltului, din județul Brașov, în apropierea râului Olt, existând suspiciunea săvârșirii infracțiunii de <<zoofilie>>.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au identificat un bărbat de 27 de ani, din municipiul Brașov.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Pentru Protecția Animalelor Brașov în cadrul dosarului penal constituit, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de <<zoofilie>>, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție legală.” au transmis reprezentanții Poliției Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Georgian

    25 aprilie, 2023 at 7:52 pm

    Nu pot sa imi dau seama ce este in neregula cu lumea asta in care traim. Sunt unii oameni care chiar cred ca sunt bolnavi pe viata la cap..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes