Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Oktoberfest Brașov se mută într-o locație nouă. A 14-a ediție a celui mai mare festival al berii din România va avea loc în Parcul Tractorul

Publicat

pe

Unul dintre cele mai așteptate evenimente din Brașov își va muta locația, în acest an. A 14-a ediție a Oktoberfest va avea loc în Parcul Tractorul – Turnului, au anunțat organizatorii pe pagina oficială de Facebook. În ultimii șapte ani, festivalul berii se ținea pe terenul fostului stadion municipal din Bartolomeu, dar mutarea a fost necesară pentru că aici se construiește viitoarea sală polivalentă a Brașovului.

Publicitate

„Lume, lume! Anunțăm oficial Oktoberfest Brașov, ediția cu numărul 14!Și pentru așa ediție cu tradiție era necesară o nouă locație: PARCUL TRACTORUL – TURNULUI. Știm că setea e mare berea maltzbier revine pe buzele „bavarezilor brașoveni” în perioada 31.08.2023 – 10.09.2023 pentru a reda tonul relaxării. Ne-a fost dor de voi, ne vedem în curând! Zike Zake!”, au scris organizatorii festivalului, pe rețelele de socializare.

La ediția a 13-a, care a ținut 11 zile, au fost așteptați peste 250.000 de vizitatori, iar organizatorii au pregătit peste 150.000 de litri de bere. În cortul uriaș, care avea o suprafață de 3200 de metri pătrați, au fost crete 4500 de locuri pentru petrecăreți. Acolo a fost montată și scena principală unde au urcat numeroase trupe din țară, dar și de peste hotare. Nu au lipsit nici tradiționalele concursuri Miss Oktoberfest, Miss Heidi, Miss Popularitate sau Regele Oktoberfest.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes