Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Oficial MAI: „Elon Musk nu a intrat în România”

Publicat

pe

Petrecerea de la Castelul Bran a unora dintre cei mai bogați oameni ai lumii a avut loc azi-noapte – la aceasta au participat inclusiv Peter Thiel, fondatorul PayPal, și partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen. Însă Elon Musk și Angelina Jolie nu au ajuns în România, au confirmat, pentru Libertatea, două surse concordante din instituții diferite ale Ministerului Afacerilor Interne, care ar fi trebuit să știe în orice condiții de prezenta unor cetățeni americani în țară.

Publicitate

„Încă din septembrie 2021, mai multe firme foarte importante de pază și securitate din străinătate au venit să inspecteze Castelul de la Bran”, a declarat pentru Libertatea un înalt ofițer din MAI, care a rugat să i se păstreze confidențialitatea, notează libertatea.ro.

„După ce au făcut inspecția, au dat verde și s-au făcut foarte multe rezervări încă de anul trecut, în perioada noiembrie – decembrie, pentru sărbătoarea de Halloween din 2022”, a continuat acesta.

Sâmbătă, site-ul Mediaflux a lansat informația potrivit căreia Elon Musk a inchiriat Castelul Bran pentru prietenii săi din Silicon Valley și alte nume importante din industria entertainment. Presa românească, inclusiv Libertatea, a încercat să obțină informații de la organizatori. Aceștia, pe surse, au confirmat petrecerea, dar și că noul patron al Twitter va veni în țară. Inclusiv Libertatea a susținut ca „Elon Musk va veni în România”.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes