Connect with us
Publicitate

Sport

OFICIAL / FC Braşov – Steagul Renaște va evolua în liga a 2-a pe locul Coronei

Publicat

pe

Este oficial. Consilierii locali brașoveni au aprobat, în această după-amiază, în ședința ordinară de plen, cesionarea, cu titlu definitiv și gratuit, de către Clubul Sportiv Municipal Corona Brașov, a dreptului de participare în Liga a 2-a, către Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște, anunță Radio România Brașov FM.

Publicitate

Este cea mai importantă procedură juridică fără care noua entitate sportivă nu avea drept de promovare în Liga 1, conform normelor Federației Române de Fotbal, întrucât era un club susținut din bani publici.

“Dosarul va fi depus la Federația Română de Fotbal săptămâna viitoare și mă bucur să vă anunț că suntem în grafic. Ne-au ieșit și actele de la Judecătorie. Prin urmare, pe 29 sau 30 iunie toate aceste documente vor fi pe masa Federației Române de Fotbal”, a spus primarul Brașovului, Allen Coliban.

Consilierii locali au aprobat și cedarea activității fotbalistice a grupelor de copii și junior de la CSM Corona Brașov, la Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște. Totodată grupele de juniori de la Corona Braşov s-au transferat către noul club.

Publicitate

Dosarul de licențiere al noii structuri fotbalistice a fost depus și el, astăzi, la Federația Română de Fotbal.

Hotărârea de Consiliu Local aprobată astăzi:  

Art.1.- Se avizează favorabil cesionarea cu titlu definitiv și gratuit, de către Clubul Sportiv Municipal Corona Brașov a dreptului de participare în Liga a 2-a, obținut prin merit sportiv de către echipa de fotbal seniori a Clubului Sportiv Municipal Corona Brașov secția Fotbal, către Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște.

Art.2.- Se avizează favorabil transmiterea activității fotbalistice aferente grupelor de seniori, copii și juniori U19, U17, U15, U13 și U11 de la secția de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Corona Brașov către Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște.

Art.3.- Se avizează cedarea/preluarea tuturor activelor și pasivelor ce decurg din cesionarea dreptului de participare în Liga a-II-a a clubului CSM CORONA BRAȘOV către Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște.

Publicitate

Art.4.- Clubul Sportiv Municipal Corona Brașov va aduce la îndeplinire prevederile prezentei hotărâri.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes