Connect with us
Publicitate

Administrație

Oficial – Circulația mașinilor pe strada Cerbului va fi interzisă, iar sensul de mers pe strada Peneș Curcanul va fi schimbat

Publicat

pe

Vești bune pentru brașovenii care locuiesc pe strada Cerbului, dar neplăcute pentru restul localnicilor și turiștilor care ajung în centrul vechi al orașului. Comisia de Criculație din cadrul Primăriei Brașov a avizat astăzi propunerea locatarilor de a interzice accesul mașinilor pe strada Cerbului, cu excepția riveranilor. În plus, sensul de mers pe strada Peneș Curcanul va fi schimbat. De acum se va circula dinspre Cerbului spre Castelului.

Publicitate

„În perioada următoare, la intrarea pe strada Cerbului dinspre Apollonia Hirscher, se va monta indicator «Accesul interzis!», cu excepția riveranilor. Totodată, la intrare pe strada George Coșbuc se va monta un indicator ,«Drum înfundat», având în vedere că accesul pe această stradă, dinspre strada Poarta Șchei, este permis doar până la intrarea în curtea Liceului Honterus. În funcție și de avizul Direcției de Cultură, la intrarea pe strada Cerbului, dinspre strada Apollonia Hirscher, se va monta un sistem de restricționare a traficului (barieră, stâlp retractabil etc)”, au anunțat oficialii Primăriei Brașov.

Comisia de Circulație a mai avizat astăzi următoarele propuneri:

  • Propunerile companiei Leroy Merlin România SRL „construire clădire P tip Drive-In pentru comercializarea produselor pentru construcții și amenajare locuințe, accese și circulații, amenajări exterioare, împrejmuire”- Bd. Griviței nr. 1M și pentru „extindere copertine și camera încărcare stivuitoare, reorganizare platforme carosabile magazin Leroy Merlin existent”- Bd. Griviței nr. 1L – faza DTAC.
  • Accesul către zona în care este propusă realizarea unui spațiu multifuncțional de recreere și sport – Răcădău, zona ,,La Iepure”.
  • Solicitările Parchetului de pe lângă Curtea de Apel și a SC Rizzo Real Estate SRL pentru executarea de săpături în zona centrului istoric. Comisia a avizat solicitarea Parchetului pentru ,,executarea de săpături pentru alimentare cu energie electrică – sport de putere” pe traseul str. Politehnicii (Facultatea de Mecanică) – str. Republicii nr. 45. Rizzo Real Estate SRL a solicitat ,,executarea de săpături pentru alimentare energie electrică” pe traseul Michael Weiss (PT de sub fosta Bancă Săsească) – traversare Republicii – Michael Weiss – str. Valentin Wagner.
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes