Connect with us
Publicitate

Administrație

OFICIAL / Asfaltul turnat pe Cod Roșu în zona Gemenii va fi refăcut pe cheltuiala constructorului

Publicat

pe

Vineri dimineață Brasov.net a prezentat mai multe imagini unde muncitorii companiei „Eurostrada” asfaltau B-dul Alexandru Vlahuță deși vremea nu era prielnică pentru astfel de activități. Acum, reprezentanții companiei spun că vor decapa lucrările făcute seara trecută și vor reface covor asfaltic turnat pe vremea nefastă.

„Având în vedere ordinul de începere a asfaltării sensului giratoriu str. Zizinului-B-dul Alexandru Vlahuță – Bulevardul Saturn în data de 5 august, după ora 22.00 am început lucrările de asfaltare a zonei sensului giratoriu. În perioada de turnare a mixturii asfaltice a început brusc o aversă de ploaie care a surprins eșalonul de asfalt care efectua lucrările. În acel moment s-a decis întreruperea lucrărilor de asfaltare , dar din motive tehnologice, în buncărele finisorului se afla asfalt care a fost întins și cilindrat, urmând ca ulterior acesta să fie decapat și să se continue lucrările de asfaltare.

Menționăm că ne asumam garanția acestor lucrări conform contractului în vigoare, iar la reluarea lucrărilor toate zonele necorespunzătoare vor fi decapate și refăcute”, au transmis reprezentanții Eurostrada.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes