Connect with us
Publicitate

Administrație

Odată cu intrarea în vigoare a Sistemului de Garanție-Returnare, cei trei PETrică din Braşov „intră în vacanţă”

Publicat

pe

PETrica își ia o perioadă de vacanță. Începând de astăzi, 30 noiembrie, odată cu intrarea în vigoare a Sistemului de Garanție-Returnare, cele trei sisteme automate de tip RVM (Reverse Vending Machine – distribuitor automat reversibil) pentru colectarea ambalajelor reciclabile – PET-uri, sticle și doze de aluminiu, PETrică, își suspendă activitatea.

Publicitate

În perioada următoare Municipalitatea va identifica soluțiile de continuare a acestui program de succes, mai ales că Sistemul de Garanție-Returnare presupune o perioadă de tranziție, în care vor exista și ambalajele clasice și cele inscripționate cu logoul și codul de bare pentru SGR.

Pentru ca PETrica funcționează în baza unui parteneriat între primărie și alte trei companii, parteneriat valabil până la intrarea în vigoare a Sistemului de Garanție-Returnare. Primăria Brașov, vrea să continue acest parteneriat și speră că și ceilalți parteneri sunt în asentimentul ei.

În ceea ce privește ambalajele, sistemul de colectare selectivă (ecoinsule, pubele pentru colectare selectivă, colectarea de la case, stațiile de sortare) își continuă activitatea.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes