Connect with us
Publicitate

Administrație

Oamenii, dar şi autorităţile locale din Braşov, Covasna şi Bacău vor consultări în privinţa viitorului traseu al Autostrăzii A13

Publicat

pe

Comunităţi şi autorităţi locale din judeţele Braşov, Covasna şi Bacău solicită Companiei de Drumuri să fie consultate în privinţa viitorului traseu al Autostrăzii A13 Braşov – Bacău, contractul pentru proiectare care include şi stabilirea traseului urmând să fie scos din nou la licitaţie după rezilierea acordului cu prima firmă care a început proiectarea.

Publicitate

La dezbaterea programată astăzi în Comisia de Transporturi din Camera Deputaţilor, conducerea CNAIR, care trebuia să prezinte situaţia proiectului, NU a venit, transmite radiomures.ro.

Primarul comunei braşovene Hărman, Aurelian Velican, spune că în aproape doi ani de la semnarea primului contract pentru proiectarea Autostrăzii niciun reprezentant NU a vorbit despre variantele de traseu.

De la Sibiu la Făgăraş toate cele 4 loturi ale Autostrăzii A 13 sunt suspendate pentru clarificări, iar de la Făgăraş la Sibiu, autostrada este în etapa de reactualizare a Studiului de Fezabilitate.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes