Connect with us
Publicitate

Social

O vârstnică de 106 ani, a câștigat lupta cu COVID-19 după ce inițial niciun spital nu a vrut să o primească

Publicat

pe

O femeie în vârstă de 106 ani din districtul Thane, Maharashtra din India a câștigat lupta cu COVID-19 și a fost externată duminică, în aplauzele medicilor și asistentelor de la care și-a luat rămas bun.

Cu zâmbetul pe buze, femeia și-a afișat cu mândrie certificatul de externare înainte de a ieși din spital după o ședere de 10 zile.

Publicitate

După ce vârstnica din Dombivli a contractat boala, niciun spital nu a fost inițial gata să o primească din cauza vârstei sale, a spus nora ei, care a fost fericită să-și vadă soacra externată din spital după recuperare.

Femeia a fost internată în urmă cu 10 zile la unitatea de tratament COVID-19 înființată de Corporația Municipală Kalyan Dombivli (KDMC) la Savlaram Krida Sankul (complex sportiv), iar nora ei a spus că „suntem foarte recunoscători echipei medicale a spitalului care a avut grijă de ea și a ajutat-o ​​să învingă coronavirusul”.

Dr. Rahul Ghule, director general al „One Rupee Clinic” care administrează această unitate de tratament COVID-19, și-a lăudat echipa de medici pentru îngrijirea femeii în vârstă. „Suntem fericiți că ea a răspuns cu succes la tratament”, a spus el, adăugând că spitalul a fost deschis pe 27 iulie și că până acum a tratat 1.100 de pacienți cu COVID-19.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes