Connect with us
Publicitate

Eveniment

O tânără şi un copil de 6 ani, din Săcele, au arsuri la faţă şi pe mâini după ce au încercat să prindă focul în sobă cu carburant

Publicat

pe

O femeie de 26 de ani şi un copil în vârstă de 6 ani din municipiul Săcele, au fost grav răniţi, astăzi, într-un incendiu care s-ar fi produs din cauza aprinderii focului în sobă cu carburant.

Publicitate

Potrivit ISU Braşov, incendiul de la locuinţa din Săcele a fost stins până la ajungerea forţelor de intervenţie, însă femeia şi copilul de 6 ani au suferit arsuri ale feţei, ale mâinilor şi căilor aeriene, fiind necesar transportul acestora la spital.

La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD de terapie intensivă cu medic şi două echipaje aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă Braşov, precum şi o autospecială de stins incendii cu apă şi spumă aparţinând SVSU Săcele.

„Din primele informaţii se pare că ar fi încercat să aprindă focul cu carburant, lucru total nerecomandat şi care, din păcate, a dus la producerea acestui nedorit eveniment. Recomandăm încă o dată cetăţenilor să nu folosească niciodată la aprinderea focului motorină, benzină, naftalină sau alte substanţe inflamabile şi, în interiorul locuinţelor, să nu folosească mijloace de încălzire cu defecţiuni, improvizaţii şi neverificate”, a transmis ISU Braşov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes