Connect with us
Publicitate

Economic

O tânără din Făgăraş pictează cămăşi unicat şi le vinde în toată ţara

Publicat

pe

O tânără din Făgăraş a lăsat o promiţătoare carieră în finaţe pentru a-şi face o mică afacere din pasiunea ei. Lucrurile au mers atât de bine încât acum Andreea vinde produsele făcute de ea în toată ţara. Pentru că de mică a avut o înclinaţie către pictură, s-a pus pe treabă şi pictează cămăşi unicat pe care apoi le vinde doamnelor care vor să poarte ceva inedit.

Cu studii economice făcute în Marea Britanie, Andreea ar fi putut avea un viitor strălucit la un birou, într-o bancă. Cu toate acestea a preferat să îşi deschidă o afacere din pasiunea ei. La început a fost o simplă idee, dar când din mâna ei au început să iasă adevărate opere de artă şi tot mai multe doamne au început să cumpere hainele pictate de ea, Andreea şi-a dat seama că afacerea ar putea fi una de succes.

„A început dintr-o joacă, dar cu bucurie. Mama mea picteză de când mă ştiu eu, foarte talentată şi deschisă către tot ce înseamnă artă şi i-am propus ei. Şi aşa a început, cu câteva tricouri, după care ştiam că nu vreau să rămân doar pe tricouri”, spune Andreea Mărgescu.

Pasiunea pentru pictură i-a fost insuflată de mama ei care şi ea pictează. Acum mama o ajută şi pictează cot la cot cu Andreea cămăşile.

Publicitate

Ca să poată pune cămăşile la vânzare nu e muncă uşoară, sunt modele de cămăşi care se fac în câteva ore, dar sunt şi haine care se pictează în 3 zile. Preţurile cămăşilor pictate de Andreea sunt între 260 de lei şi 600 de lei, în funcţie de complexitate sau de câtă muncă a fost în spatele picturilor. Printre hainele realizate de ea sunt şi cămăşi pentru ocazii speciale.

„Este un desen inspirat dintr-un peisaj cu flori de câmp şi m-am apucat, pentru că în weekend am un târg. Şi m-am apucat deja, până aţi venit, să schiţez un pic. La pictură e cumva ca la makeup: nu te uiţi până la sfârşit, pentru că nu înţelegi nimic”, ne-a spus Andreea în timp ce picta.

Afacerea merge foarte bine, aşa că pe lângă mama ei, Andreea şi-a găsit alte două tinere care o ajută cu pictura. Cele mai multe produse le vine la târgurile meşteşugăreşti. Dar spune că si on-line s-au ridicat vânzările foarte mult în perioada când oamenii nu au ieşit din casă.  

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes