Connect with us
Publicitate

Eveniment

O tânără din Brașov promitea favoruri sexuale bărbaților, iar concubinul îi bătea și le fura banii. Polițiștii le-au deschis un dosar penal

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”tâlhărie calificată”.

Din cercetări a rezultat faptul că o tânără în vârstă de 27 ani, în colaborare cu concubinul său în vârstă de 33 ani, ar fi săvârșit în luna iulie, respectiv în luna august 2020, două fapte de tâlhărie calificată.

În fapt, tânăra în cauză ar fi abordat de pe raza municipiului Brașov, doi bărbați cărora le-ar fi propus, contracost, favoruri sexuale. În continuare, tânăra i-ar fi condus pe bărbații în cauză în locații prestabilite, unde aceștia ar fi fost agresați fizic și ulterior deposedați de bani și bunurile pe care le aveau asupra lor, de către concubinul femeii alături de alte două persoane de sex masculin, care îi asigurau scăparea.

În baza probatoriului administrat în cauză, tânăra și bărbatul în vârstă de 33 ani, au fost reținuți pentru 24 ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Publicitate

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit,instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes