Connect with us
Publicitate

Social

O tânără din Braşov, cea mai rapidă poliţistă din ţară

Publicat

pe

Începând cu data de 21 iunie, la Târgu Jiu a avut loc etapa finală a Campionatului de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne. În cadrul acestei competiții, Inspector de poliție Șocu Maria Ilona, în vârstă de 27 ani, a reprezentat Inspectoratul de Poliție Județean Brașov și a obținut locul I la proba de 60 m. viteză și locul II la proba de atletism de 2.000 m.

„După cum ne-a obișnuit până acum, colega noastră a depășit sfera competițiilor polițienești și a participat la campionatele naționale de atletism.

Astfel, în finala etapei a II-a a Campionatului Național de Seniori și Tineret, Inspector de poliție Șocu Maria Ilona s-a clasat pe locul al III-lea, în proba de 100 m viteză, organizat sub egida Federației Române de Atletism, în luna iunie 2023.

Performanțele colegei nostre nu sunt întâmplătoare, acestea reprezintă rezultatul eforturilor depuse în ani de zile, a motivației intrinseci a acesteia, fără de care nu ar fi avut un succes durabil.

Publicitate

Realizările sportive ale acesteia implică disciplină și determinare în fața dificultăților, ceea ce o face pe Ilona nu numai o sportivă de performanță, ci și o polițistă de excepție.”, a transmis IPJ Braşov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes