Connect with us
Publicitate

Fapt divers

O tânără din Braşov „a fost ţepuită” de Glovo. A plătit 1.400 de lei în loc de 141 pentru câteva sucuri, chipsuri un deodorant și o pâine

Publicat

pe

O femeie din Brașov le-a povestit internauților prin ce momente dificile a trecut. Totul a pornit de la o comandă plasată pe Glovo. Deși probabil ești tentat să spui „Ce s-ar putea întâmpla așa grav”, iată că există și situații neplăcute. Tânăra a dat pe o comandă aproape tot salariul net pe economie.

Sătulă de felul în care reprezentații Glovo îi răspund la întrebări, o tânăra a făcut publică întâmplarea prin care a trecut. Totul a avut loc în urmă cu o seară. transmite substantial.ro.

Publicitate

Femeia a comandat mai multe sucuri, pungi de chipsuri dar și pâine, pentru care a plătit 1.410 lei în loc de 141 lei. De parcă întreaga situație nu ar fi fost suficient de dificilă, tânăra s-a lovit și de reacția deloc prietenoasă a celor care trebuie să își ajute clienții în astfel de momente.

Doar că aceștia s-au scuzat și au spus că banii îi vor fi returnați în câteva zile. Ba mai mult, tot ei i-au spus tinerei că nu pot face nimic într-un astfel de caz.

Femeia s-a plâns și de felul în care șoferii îi tratează pe cei care comandă de la Glovo, dar și de calitatea produselor. În cazul sucurilor, multe dintre au ajuns desfăcute și consumate.

Publicitate

„Bună seara, prieteni internauți.

Am și eu nevoie de ajutor în a găsi și activa opțiunea cu care Glovo îți plătește facturile, transportul dus / întors pentru locul de muncă și restul cheltuielilor necesare pentru a trai juma’ de luna, tre’ să fie pe undeva în aplicație ținând cont că, aparent, atât trebuie să aștepți după ce ți-au retras 1410 RON pentru o comandă de 141.

Glovo, una e că angajezi cei mai inapți oameni și cei mai bădărani șoferi, unde foarte putini reprezintă o excepție, una e ca îmi ajung comenzile începute, sucuri băute pe jumătate, mâncarea rece, livrată după 3 ore, pentru că deja m-am obișnuit și îmi asum că după orice comandă să pierd 10 minute certându-mă cu support-ul de pe chat.

E TOTAL ALTA treabă să retragi tot salariul net pe minimul de economie pentru o pâine, 4 sucuri si niște pungi de chipsuri, că după să spui cu nonșalanța că returnarea banilor ar putea dura între 5 si 15 zile, depinzând de banca, SAU poate fi imediată în ️credite Glovo.
Aștept să-mi trimiteți măcar niște caviar să întind pe pâinea asta de vreo 200 de lei, mersi”, a scris tânăra, într-o postare distribuită pe Facebook.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes