Connect with us
Publicitate

Fapt divers

O româncă a cerut ordin de protecție împotriva Regelui Charles al III-lea. Ce au decis judecătorii

Publicat

pe

Aflat în țara noastră în prima sa vizită în străinătate după încoronare, suveranul britanic a reafirmat ceea ce nu s-a sfiit niciodată să mărturisească și anume cât de mult iubește România. La rândul lor, românii îl apreciază pe noul rege al Marii Britanii, care în timpul vizitelor la proprietățile sale de aici vorbește cu oamenii simpli, ceea ce îl face extrem de popular. Există însă și o româncă, neimpresionată de suveranul de la Londra.

Publicitate

Potrivit jurnalul.ro, Constanța Marta, o bucureșteancă din sectorul 6, l-a dat în judecată în anul 2015 pe Regele Charles, care la vremea respectivă era prinț. Ea a solicitat magistraților să emită un ordin de protecție împotriva acestuia.

Femeia a cerut judecătorilor din România să îl oblige pe Regele Charles să nu se apropie de ea. Constanța Marta nu a avut însă câștig de cauză, solicitarea ei fiind respinsă de instanța de judecată.

Tot în anul 2015, aceeași femeie i-a acționat în judecată pe prinţul Paul de România, pe principesa Margareta şi pe nepotul acesteia, Nicolae. Procesele au fost deschise la Judecătoria Sector 6.

Publicitate

Ca și în cazul Regelui Charles, femeia cerea judecătorilor să emită ordine de protecţie împotriva membrilor Casei Regale din România.

O altă româncă a dat în judecată Coroana Britanică. Mihaela Popa a dat în judecată, în anul 2006, o cunoscută firma de audit pentru care lucra în Marea Britanie, pe motiv că a fost hărțuită sexual de colegi, iar, ulterior, concediată. Femeia susținea că un coleg i-ar fi spus că est-europencele sunt femei ușoare, care produc bani din favoruri sexuale.

Femeia a intentat un proces în Regatul Unit, îndreptat contra companiei care o concediase, și apoi chiar și împotriva Coroanei Regale, inclusiv a Regelui Charles (prinț moștenitor la vremea respectivă), prin care cerea despăgubiri de 40 de milioane de lire. Cererea avea să-i fie însă respinsă.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes