Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / O persoană a murit în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc din Brașov. 34 de locatari au fost evacuați de urgență

Publicat

pe

A fost panică în această dimineață într-un bloc de pe strada Brazilor, din cartierul Noua. Un incendiu a izbucnit la o grasonieră aflată la etajul al patrulea, iar fumul gros a acoperit tot blocul. În jurul orei 6.00 locatarii au sunat la 112, iar în scurt timp au ajuns la fața locului două autospeciale cu apă și spumă, o autoscară, dar și un echipaj SMURD.

Până când salvatorii au ajuns la locul incendiului, 30 de locatari din bloc s-au autoevacuat, iar pompierii au fost nevoiți să scoată din case alte patru persoane care nu au reușit să iasă singure.

Garsoniera ardea generalizat, iar incendiul se manifesta cu degajare mare de fum. Pompierii au reușit să lichideze flăcările, iar când au intrat în casă au descoperit o persoană care era fără suflare. Un alt locatar din bloc a avut nevoie de intervenția medicilor de la SMURD pentru că s-a intoxicat cu fum.

Cel care a murit este un barbat de 54 de ani, care obisnuia sa bea alcool. Se pare că focul a pornit de la o ţigară pe care el ar fi fumat-o aseară. Omul s-ar fi adăpostit în baie şi a rămas acolo. S-a intoxicat cu fum şi a murit.

Publicitate

Concubina lui era la serviciu în schimbul trei. Când a ajuns acasă şi a văzut agitaţie în faţa blocului nu se gândea că e de la apartamentul în care locuieşte ea. Când şi-a dat seama că în garsoniera ei a izbucnit incendiul „i-a căzut lumea în cap”.

Pompierii încearcă să afle acum din ce cauză a izbucnit incendiul și se asigură că nu există pericol ca altă vâlvătaie să izbucnească din moment în moment.

incendiu 1
play-sharp-fill

incendiu 1

incendiu 2
play-sharp-fill

incendiu 2

incendiu 3
play-sharp-fill

incendiu 3

Sursa video: ISU Braşov şi Facebook Nick Micu

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes