Connect with us
Publicitate

Eveniment

O pensionară de 78 de ani din Brașov a fost tâlhărită în plină stradă. Un individ i-a furat lănțișorul din aur

Publicat

pe

Prin momente de coșmar a trecut o pensionară de 78 de ani din Brașov. În timp ce se plimba pe stradă, un individ necunoscut s-a năpustit asupra ei și i-a furat lănțișorul de aur pe care îl purta la gât. Cel mai probabil, bărbatul a urmărit-o pe bătrână, a observat bijuteria, iar după ce s-a asigurat că nu sunt martori în jur, hoțul a tâlhărit-o pe femeie.

Publicitate

Speriată, victima a sunat la 112, iar polițiștii au plecat imediat în urmărirea suspectului pe care au reușit să îl captureze la scurt timp de la comiterea furtului.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, în timp ce se afla pe raza municipiului Brașov, o persoană de sex masculin, i-ar fi sustras, prin acte de violență, unei femei, în vârstă de 78 ani, o bijuterie de aur pe care aceasta o purta la gât. În urma activităților procedurale desfășurate în cauză, polițiștii brașoveni au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind un bărbat, în vârstă de 37 ani, din municipiul București. Ca urmare a probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Brașov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit, în vederea probării întregii activități infracționale. Suspectul este cercetat pentru tâlhărie.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes