Connect with us
Publicitate

Fapt divers

O patiserie din Braşov angajează refugiaţi ucraineni. Este nevoie de patiseri și brutari

Publicat

pe

O firmă din Brașov angajează refugiați ucraineni. Este vorba de o patiserie din municipiul de la poalele Tâmpei. Firma a anunțat că vrea să angajeze, dintre refugiați, persoane calificate în meseriile de patiser și brutar.

Publicitate

„Încă nu avem înregistrați ucraineni în evidența agenției Brașov. În schimb avem o societate care dorește să angajeze persoane din Ucraina în diverse meserii; firma este de patiserie, panificație. Aceasta este deocamdată singura solicitare oficială, de acest tip în jud. Brașov. În alte județe din centrul țării nu s-au înregistrat cazuri similare, până acum. Reprezentanții AJOFM apreciază că e devreme pentru a exista astfel de solicitări, atât din partea firmelor ce pot angaja refugiați cât și din partea ucrainenilor care au solicitat viză de ședere în România și vor să-și găsească un job.”, a spus Purtătorul de cuvânt al AJOFM Brașov, Cristina Trifan, pentru radiomures.ro

AJOFM-urile așteaptă să fie contactate pentru a media servicii de angajare mai degrabă începând de săptămâna viitoare.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a transmis că legislaţia a fost modificată astfel încât toţi cetăţenii ucraineni care intră în ţara noastră şi doresc să se angajeze să o poată face fără niciun fel de aviz sau restricţie.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes