Connect with us
Publicitate

Eveniment

O partidă de amor „l-a costat” 10.000 de euro pe un făgărăşan. Femeia cu care s-a culcat a fugit cu toţi bani

Publicat

pe

10.000 de euro l-a costat o partidă de sex pe un făgărăşan care a chemat în casă o femeie necunoscută. Omul i-a propus acesteia să întreţină relaţii sexuale cu el, femeia a ajuns la om acasă şi după partida de amor făgărăşanul s-a trezit că îi lipsesc din casă şi 10.000 de euro şi un telefon mobil. 

Publicitate

Conform IPJ Braşov, evenimentul a avut loc în data de 5 august. Atunci făgărăşanul a chemat-o pe femeie în casă, aceasta a mai venit cu un alt bărbat. Cei trei al băut bine, iar după femeia s-a culcat cu bărbatul păgubit. Când şi-a dat seama că îi lipsesc banii şi telefonul mobil, bărbatul a alertat imediat Poliţia.

„Polițiștii au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptei ca fiind un bărbat, în vârstă de 42 ani, din orașul Victoria, județul Brașov și o  femeie, în vârstă de 32 ani, din municipiul Făgăraș, județul Brașov.

Astfel, la data de 9 august 2022, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș – Biroul de Investigații Criminale, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Victoria și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au efectuat 4 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Făgăraș și orașului Victoria, din județul Brașov, ocazie cu care au fost identificate mai multe bunuri, printre acestea și bunuri asupra cărora există suspiciunea rezonabilă că ar fi fost achiziționate cu suma de bani, ce ar fi fost sustrasă, precum și mai multe înscrisuri.

Publicitate

Polițiștii au procedat la ridicarea bunurilor și înscrisurilor identificate în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat în cauză, cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, ulterior la data de 10 august 2022, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de aceștia.”, a transmis IPJ Braşov.

Acum femeia este cercetată pentru furt calificat iar bărbatul care a ajutat-o pentru complicitate la furt calificat.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes