Connect with us
Publicitate

Administrație

O nouă victorie pentru P&P în războiul parcărilor din Brașov. Tribunalul Covasna a anulat hotărârea Consiliului Local de modificare a regulamentului parcărilor din oraș

Publicat

pe

Publicitate

Primăria Brașov pare că pierde luptă după luptă în războiul pentru supremația parcărilor din oraș. Tribunalul Covasna a dat astăzi câștig de cauză companiei P&P, în procesul legat de schimbarea regulamentului de parcări. Decizia nu este definitivă, iar autoritățile locale au termen de 15 zile ca să depună contestație la această sentință.

„Admite cererea formulată de reclamanta SC P&P SRL, în contradictoriu cu pârâtul CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI BRAŞOV. Anulează Hotărârea Consiliului Local nr.692/27.11.2020 pentru modificarea şi completarea HCL nr.251/2005 republicata privind aprobarea Regulamentului de organizare si funcţionare al sistemului de parcare din municipiul Braşov. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, cererea de recurs urmând să fie introdusă la Tribunalul Covasna”, se arată în soluția pe scurt a instanței.

Scandalul dintre municipalitate și firma care administrează parcările a început în urmă cu câteva luni. Atunci, reprezentanții Primăriei Brașov au reziliat contractul cu compania P&P din cauza faptului că societatea nu ar fi respectat regulamentul aprobat în Consiliul Local.

Administratorul parcărilor a dat primăria în judecată, iar instanța a hotărât ca acel contract semnat între municipalitate și firma P&P să rămână valid. Autoritățile locale au făcut alte contestații, iar acum Tribunalul Covasna a dat, din nou, câștig de cauză firmei care administrează parcările. Decizia însă nu este definitivă, așa că reprezentanții primăriei mai au o șansă să convingă judecătorii să schimbe sentința la recurs.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes