Connect with us
Publicitate

Social

O nouă petiție online legată de Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav. Călătorii cer extinderea programului la 24 de ore

Publicat

pe

După petiția pentru demiterea directorului aeroportului Brașov, Alexandru Anghel, o nouă petiție online a fost publicată și semnată de peste 350 de persoane. De această dată, inițiatorii cer extinderea programului la 24 de ore, iar aeroportul să nu mai funcționeze doar după orarul de 12 ore, cum este în prezent.

„Rugăm ROMATSA și AACR (Autoritatea Aeronautică Civilă Română) să extindă programul de funcționare a aeroportului Brașov – Ghimbav prin permiterea folosirii după ora 19.00. Noi, brașovenii, ne dorim ca acest aeroport sa fie un succes! Mulțumim!”, este textul petiției de pe site-ul petitieonline.com.

O parte dintre cei peste 350 de semnatari au și lăsat comentarii la această petiție. Iată o parte dintre părerile internauților:

M.T.„Sunt sătul de jocurile mizere a politicului mafiot care a pus stăpânire pe țară. Aeroportul Ghimbav-Brașov este de interes național, şi cloaca de mafioți ar trebui să se retragă acum din calea progresului acestui aeroport şi implicit a Brașovului”

Publicitate

E.M.„E nevoie ca acest aeroport să deservească brașovenii cu plecare și sosire de pe Ghimbav”

D.T. – „Acest aeroport este necesar și important pentru români și pentru țară. Este timpul să înțelegem ce înseamnă să fim uniți și să clădim, să nu mai distrugem propriile realizări, obținute cu greu”

C.A.„Vreau să se prelungească programul la aeroport, nu până la 19.00, ca în gară. Totuși e un aeroport mult așteptat și avem cu toții nevoie de el pentru a ne deplasa în alte țări fără sa mai depindem de Otopeni”

C.E.„Vreau să pot pleca de pe acest aeroport sau să mă pot întoarce la ce ora sunt curse, respectiv și pe timp de noapte, nu să mi se spună că plec de la Ghimbav și să plec de la București”

C.M.„Am 12 ani de când sunt plecată din Brașov și vă spun sincer că sunt sătulă să fiu nevoită tot timpul să pierd alte câteva ore pe drum de la București, Sibiu sau alt aeroport. S-au făcut eforturi enorme pentru acest aeroport. Este păcat să fie puse piedici mereu”.

Încă de la deschidere, aeroportul Brașov a anunțat că programul de funcționare va fi de 12 ore pe zi, de la 7.00 la 19.00. Din cauza acestui orar, Dan Air, singura companie care operează zboruri de linie la aeroport a amenințat că va suspenda cursele din următoarele săptămâni, dar conducerea operatorului aerian s-a răzgândit și a anunțat că va continua activitatea ca până acum.

Pentru a flexibiliza programul, directorul aeroportului, Alexandru Anghel, a propus companiei Dan Air un program de la ora 10.00 la 22.00, timp de două zile pe săptămână, iar în rest orarul va fi cel stabilit încă de la inaugurare. De cealaltă parte, reprezentanții ROMATSA spun că un program de 24 de ore ar putea fi disponibil abia peste doi ani.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes