Connect with us
Publicitate

Administrație

O nouă linie metropolitană a RATBV devine funcțională de astăzi

Publicat

pe

Linia 412, care face legătura între Brașov și Sânpetru a devenit funcțională. Noul traseu va avea opt stații, iar capetele de linie sunt Rulmentul și Morii Sânpetru. Momentan autoritățile au anunțat că vor programa cinci curse pe zi, în timpul săptămânii, cu primele plecări la 6:25 dimineața, din Rulmentul și 6:45 din Sânpetru. În weekend autobuzele de pe linia 412 nu vor circula.

Primăria Sânpetru a anunțat modificări și pe alte două linii metropolitane care circulă prin comună. Pe traseul autobuzelor 410 vor fi introduse patru curse noi, iar pentru alte două programul va fi modificat. Și pe linia 411 a fost eliminată o cursă pentru că la acea oră mijlocaele de transport în comun nu erau utilizate.

„Aceste modificări vor costa Consiliul Local Sânpetru aproximativ 11.000 de lei pe lună. În ultimul an, crescând interesul pentru transportul în comun și automat vânzările de bilete și abonamente, am putut acomoda mai ușor această cheltuială. Cu cât vom utiliza mai mult această soluție de transport cu atât vom putea crește frecvența curselor, îmbunătăți condițiile de călătorie și chiar extinderea rutelor către alte zone ale comunei”, au anunțat reprezentanții Primăriei Sânpetru.

Noile modificări și orarul traseelor pot fi consultate pe siteul www.ratbv.ro.

Publicitate

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes