Connect with us
Publicitate

Economic

O nouă fabrică de piese auto în Braşov. O firmă daneză o deschide

Publicat

pe

Compania daneză Sekura Cabins, specializată în fabricarea sau asamblarea de autoturisme, pregătește fabricarea de piese auto la Brașov.

Danezii au înființat în luna mai a acestui an o firmă cu sediu pe Strada Cavalului, în Brașov, iar obiectul de activitate este „fabricarea altor piese si accesorii pentru autovehicule si pentru motoare de autovehicule”, potrivit informațiilor publicate de platforma Termene, transmite economedia.ro.

CEO al companiei este Som Michiel Johannes Maria, care anterior a condus operațiunile producătorului de componente pentru construcții Terwa România cu sediul în Cristian, Brașov, controlată de americanii de la Horizon Global. În ultimii 17 ani, Michiel a fost responsabil pentru mai multe companii din grup active în industriile auto și de prelucrare a metalelor, timp în care și-a construit un palmares de gestionare a creșterii durabile și a îmbunătățirilor operaționale, conform companiei. Michiel a fost implicat în Sekura Cabins în calitate de consilier al consiliului de administrație din 2017 și a supravegheat mai multe îmbunătățiri tehnologice, inclusiv planurile de dezvoltare ale unei noi fabrici.

Șef al operațiunilor (COO) va fi Ioan Pintilie, fost CEO la Electroprecizia Electrical Motors, conform informațiilor de pe Linkedin.

Publicitate

Bosal-Sekura Industries A/S a fost înființată în Danemarca în 1987. Domeniul de activitate al companiei include fabricarea sau asamblarea de autoturisme complete.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes