Connect with us
Publicitate

Turism

O nouă destinaţie turistică de vis, de pe Aeroportul Braşov, cu avion charter. Agenţiile de turism au pus deja biletele în vânzare: zbor şi cazare all-inclusive la hotel de 5 stele

Publicat

pe

Pe data de 30 octombrie, Aeroportul Brașov va deschide o nouă cale spre visul românilor: Hurghada, una dintre destinațiile turistice preferate din Egipt, va deveni accesibilă printr-o cursă charter de la Compania aviatică HiSky.

Publicitate

Conform agenţiilor de turism care au pus în vânzare bilete pentru această locaţie, zborurile către Hurghada vor fi disponibile în fiecare zi de luni, aducând oportunitatea de a experimenta o escapadă de vis.

Pe unul dintre site-urile de turism de unde se pot cumpăra sejururi către Egipt se arată că prima plecare din Aeroportul Brașov este programată pe data de 30 octombrie, la ora 14.30, iar sosirea în orașul de pe malul Mării Roșii este prevăzută la ora 15.50. Pentru cei care se îndreaptă spre Brașov din Hurghada, avionul va decola pe 6 noiembrie, la ora 10.20 și va ateriza la Aeroportul Brașov la 13.10.

Agențile de turism au deja disponibile pachete de excursii către Hurghada cu plecare din Brașov. În acest moment, cea mai accesibilă ofertă pentru plecarea din 30 octombrie este de aproximativ 1.500 de euro pentru un sejur de 7 zile, care include tot ce îți poți dori: all-inclusive, transport cu avionul tur-retur și transfer de la hotel de 5 stele la aeroport și invers.

Publicitate

Agenţiile de turism care au pus asfel de pachete sunt Dertour şi Karpaten

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes