Connect with us
Publicitate

Util

O nouă companie aeriană va zbura de pe Aeroportul Braşov

Publicat

pe

Compania aeriană românească înființată în acest an, Fly Lili, își propune să intre în competiție cu Dan Air, adăugând oraşele München și Stuttgart în lista destinațiilor disponibile în programul său de zbor pentru sezonul de iarnă 2023/24. Acest lucru vine ca o alternativă pentru călătorii din Brașov către cele două orașe germane.

Publicitate

Potrivit informațiilor oferite de aviation.direct, operatorul aerian are planificată începerea operațiunilor de zbor către Stuttgart începând cu data de 1 decembrie 2023, în zilele de luni, miercuri și vineri. În plus, de pe 2 decembrie 2023, vor fi disponibile trei zboruri săptămânale spre München, în zilele de marți, joi și sâmbătă.

Fly Lili și-a făcut debutul în lumea aviatică în acest an și a fost axată în principal pe servicii charter. Cu baze în aeroporturile precum București-Băneasa, Iași, Brașov și altele, compania și-a propus să extindă operațiunile către linii regulate.

În prezent, în portofoliul său se regăsesc câteva zboruri de vacanță sub propriul brand. Cu toate acestea, planurile de viitor includ extinderea spre rute urbane, inclusiv în Germania.

Publicitate

Flota actuală a companiei este compusă dintr-un Airbus A319 și trei A320, aceste aeronave asigurând confort și siguranță în călătoriile lor spre diverse destinații.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes