Connect with us

Eveniment

O maşină a lovit trei pietoni la Ghimbav

Avatar

Publicat

pe

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puţin timp în Ghimbav, pe strada Calea Făgăraşului. Un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a accidentat 3 pietoni. O persoană este inconştientă.

Publicitate

S-au deplasat la fața locului trei echipaje SMURD şi o autospecială cu apă şi spumă.

Update: ISU a rectificat informaţia, o singură persoană a fost lovită de autoturism. Este vorba de o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 40 de ani care a intrat în comă. Aceasta a fost transportată la spital de către echipajul SMURD.

Denisa
Publicitate
Spune-ți părerea

Eveniment

FOTO / O bătrână a murit în casa cuprinsă de flăcări, la Șinca Nouă

Redactia Brasov

Publicat

pe

Publicitate

O casă a fost cuprinsă de flăcări în comuna Șinca Nouă. Din informaţiile oferite de ISU Braşov, o femeie în vârstă de 75 de ani a fost găsită decedată în casă. 

Conform datelor oferite de salvatori, a ars 90 % din casa construită din lemn pe o suprafață de aproximativ 20 mp.

S-au deplasat la faţa locului două autospeciale cu apă şi spumă dar şi un echipaj SMURD. În sprijin a venit şi Serviciul Volunrat pentru Situaţii de Urgenţă Şinca.

Citește mai mult

Eveniment

O fetiţă de doar 6 ani a căzut din telescaun, la Sinaia. A fost solicitată intervenţia unui elicopter

Redactia Brasov

Publicat

pe

Foto Arhivă

Publicitate

O fetiţă în vârstă de 6 ani a căzut dintr-un telescaun care deserveşte pârtiile de mare altitudine din Munţii Bucegi. Autorităţile au activat protocolul de urgenţă, copila a fost dusă la cabinetul Salvamont de la Cota 1400 şi a fost solicitată intervenţia unui elicopter.

Potrivit administratorului public al Primăriei Sinaia, Marian Panait, incidentul s-a produs vineri, pe domeniul schiabil al staţiunii, la telescaunul care deserveşte zona Valea Soarelui.

Fetiţa în vârstă de 6 ani se afla in timpul antrenamentului de schi cu lotul Clubului Carpaţi Sinaia şi a căzut de la aproximativ patru metri din telescaun. Ea era însoţită de adulţi în momentul producerii incidentului.

Copil a fost preluat şi transportat la cabinetul Salvamont de la Cota 1400, fiind solicitată intervenţia unui elicopter.

Primele date arată că starea sa este bună şi că are nevoie de investigaţii medicale suplimentare.

video

Citește mai mult

Eveniment

Casă în flăcări, la Şinca Nouă. O persoană a fost prinsă înăuntru

Redactia Brasov

Publicat

pe

Publicitate

O casă a fost cuprinsă de flăcări în comuna Șinca Nouă. Din primele informaţii oferite de ISU Braşov, se pare că o persoană a fost surprinsă de incendiu în casă.

Se deplasează la faţa locului două autospeciale cu apă şi spumă dar şi un echipaj SMURD. În sprijin a venit şi Serviciul Volunrat pentru Situaţii de Urgenţă Şinca.

Update: femeia a fost găsită fără suflare

FOTO / O bătrână a murit în casa cuprinsă de flăcări, la Șinca Nouă

Citește mai mult
Publicitate

De Interes

>