Connect with us
Publicitate

Eveniment

O mamă din Braşov cere ajutor pentru ca bărbatul care s-ar fi masturbat în faţa fetei ei de 12 ani să fie pedepsit: „Fapta a fost dovedită şi avem filmarea din autobuz. Au trecut peste 5 luni iar acest individ se plimbă liniştit pe strazi”

Publicat

pe

Publicitate

O femeie din Brașov, mamă a unei fete de 12 ani, cere ajutorul oamenilor pentru a închide un individ care a făcut gesturi obscene în faţa fiicei ei. Micuţa era în autobuz şi mergea spre şcoală când în autobuzul 41 a văzut o scenă pe care nu o va mai uita niciodată. Un bărbat s-a masturbat în faţa ei. 

Încă de atunci femeia a depus plângere la Poliție, însă până acum acum fără rezultat. Pentru că autorităţile nu au făcut încă nimic, femeia a făcut o petiţie online şi cere semnături pentru ca individul să fie condamnat şi să nu mai stea în liberate.

Mai mult, mama spune că fetiţa a intrat în depresie de atunci şi trăieşte o traumă.

„Dragi brasoveni! 

Publicitate

Numele meu este Cibian Maria şi sunt mama unei fetiţe de 12 ani. Anul trecut, în septembrie, în timp ce se afla în autobuzul 41 mergând spre şcoală ,un individ s-a masturbat în faţa ei, profitând de faptul că era în spatele autobuzului. Fapta a fost dovedită şi avem filmarea din autobuz.

Au trecut peste 5 luni iar acest individ se plimbă liniştit pe strazi… La audieri declara că el a crezut ca fetiţa are 18 ani… Totul stă pe loc.

Iniţiez această petiţie şi doresc să strâng cât mai multe semnături pentru a arăta că locul acestui individ este în puşcărie şi nu printre copiii noştri.”, se arată în petiţia online a mamei.

Într-un mesaj postat pe reţelele de socializare femeia a dat explicaţii.

„Fără pedofili în autobuze! Dumnealui s-a masturbat în faţa fetiţei mele în autobuz la ora 11.40 a.m. şi se vrea salvat cumva… ce ziceţi dragi brasoveni? (Fetiţa a intrat în depresie şi sănătatea ei este şubredă). Credeţi că merită iertarea pentru că e prima data când a fost descoperit… nu când a făcut???.. că sunt „nuanţe” ale codului penal şi îl vor ajuta… ca de exemplu faptul că el nu cunoştea vârsta victimei??? Este ireal totul… iar dumnealui mi-a mutilat fetita şi poate va scapa… Credeţi că nu va mai repeta momentul lui de plăcere şi extaz???”, a scris femeia pe Facebook.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes