Connect with us
Publicitate

Eveniment

O hoață din Ucraina a fost arestată pentru furturi din genți și buzunare. Femeia ar fi acționat în magazine și piețe din Brașov, Iași sau București

Publicat

pe

O ucraineancă a fost arestată preventiv, fiind acuzată de către procurori că a tâlhărit cel puțin nouă persoane din Iași, cărora le-a furat portofelele din genți sau buzunare. Femeia acționa în locuri aglomerate, în special în magazine și piețe, și a fost cercetată şi trimisă în judecată pentru fapte similare comise și în Bucureşti, Buzău, Braşov, dar şi în alte judeţe, scrie hotnews.ro.

Publicitate

Conform Parchetului Judecătoriei Iași, în perioada 14 iunie – 26 septembrie, femeia, cetățean ucrainean, a comis cel puțin nouă furturi de portofele din genţile unor persoane, profitând de neatenţia acestora. Furturile au avut loc în magazine, piețe și alte locuri aglomerate.

Prejudiciul produs victimelor este cuprins între 200 de lei şi 6100 de lei. Într-unul dintre cazuri, în portofelul furat se aflau o verighetă din aur şi suma de 1.632 de lei. Într-un alt caz, femeia i-a furat unei persoane, într-un magazin second-hand, un portofel în care se aflau trimiteri de la medic, medicamente, respectiv suma de 500 euro și 3.500 lei.

„În urma verificărilor s-a stabilit că inculpata este cunoscută la nivelul Poliției Române, aceasta având preocupări infracționale pe linia furturilor din genți și buzunare, fiind cercetată și trimisă în judecată de către polițiștii din cadrul DGPMB, IPJ Buzău și IPJ Brașov, dar și de alte unități de poliție din țară”, spune Parchetul Judecătoriei Iași.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes