Connect with us
Publicitate

Eveniment

O grindă din podul de la Prejmer s-a prăbușit peste calea ferată. Traficul feroviar a fost oprit, iar circulația a fost reluată cu locomotive diesel

Publicat

pe

O adevărată tragedie s-ar fi putut produce pe calea ferată. O grindă din podul care face legătura între Prejmer și Hărman a căzut peste șine, iar traficul feroviar spre Sfântu Gheorghe a fost blocat.

Publicitate

„La fața locului au acționat echipele CNAIR, pasajul respectiv fiind in administrarea companiei de drumuri. Din punct de vedere al traficului feroviar, menționez faptul că, începând cu ora 18.55 s- a reluat circulația feroviară, cu tracțiune Diesel, pe relația Hărman – Prejmer. Trenurile care circulă dublate cu locomotivă Diesel între Hărman și Prejmer sunt următoarele: 4513, 1646 și 12406. Echipele feroviare de intervenție ale SRCF Brașov vor acționa în zona respectivă, într-o fereastră de grafic, pentru remedierea deranjamentelor la linia de contact, astfel încât să fie restabilită circulația în condiții normale de trafic”, a declarat Oana Brânzan, purtător de cuvânt al CFR Infrastructură.

În urmă cu câteva zile, circulația pe pasajul de pe Drumul Național 10 a fost oprită complet pentru lucrări de punere în siguranță a podului.

Podul dintre Hărman și Prejmer a fost construit în anul 1983, iar în cei 40 de ani de existență nu au fost făcute reparații. Pasajul s-a degradat foarte mult, iar viața celor care treceau prin zonă era pusă în pericol. În urmă cu câteva săptămâni, bucăți din acest pasaj au început să cadă, iar responsabilii au intervenit pentru îndepărtarea pericolului.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes