Connect with us
Publicitate

Economic

O garsonieră la Braşov se închiriază în medie cu 250 de euro, iar un apartament cu două camere cu 370. Cele mai mici chirii sunt în zonele Craiter, Vlahuţă şi Şchei, cele mai mari în Centrul Civic, 13 Decembrie şi Calea Bucureşti

Publicat

pe

În Brașov, o locuință cu o cameră poate fi închiriată, în medie, cu 250 de euro pe lună, la fel ca în perioada similară a anului trecut dar și înaintea pandemiei.

Publicitate

Pentru apartamentele cu două camere, chiria medie solicitată de către proprietari s-a majorat în ultimul an, ajungând la 370 de euro pe lună (față de 350 de euro pe lună în 2021). Totodată, prețurile actuale au depășit cu 5% valorile practicate înainte de pandemie, potrivit imobiliare.ro.

Și așteptările proprietarilor de apartamente cu trei camere au crescut în ultimul an, ajungând la aproximativ 490 de euro pe lună, de la 410 euro pe lună în același interval din 2021. Comparând prețurile actuale cu cele din aceeași perioadă din 2019, acestea sunt mai mari cu 8.2%.

Cele mai mici chirii în Brașov sunt practicate în zonele Cratier (5.8 €/mp), Vlahuță (6.2 €/mp) și Schei (6.3 €/mp). Printre cele mai scumpe zone din Brașov se numără Centrul Civic (7 €/mp), 13 Decembrie (6.9 €/mp) și Calea București (6.8 €/mp).

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes