Connect with us
Publicitate

Fapt divers

O fotografie realizată în Fundata a uluit internetul. A adunat comentarii din întreaga lume şi peste 64.000 de like-uri: „Gata! Am găsit locul în care vreau să trăiesc!”

Publicat

pe

O fotografie cu Fundata postată pe pagina de Facebook View from Ypur Window a atras peste 64.000 de aprecieri. Străinii spun că imaginea le taie respirația și că au găsit locul în care vor să trăiască. 

În perioada de izolare din pandemie, un cuplu surprins de eveniment în Africa de Sud a avut o idee remarcabilă, care a atras numeroase alte persoane de pe întreg mapamondul, chiar și acum, la trei ani de când coronavirusul nu ne mai ține în case, transmite adevarul.ro.

„View from Your Window (Vedere de la fereastra ta)” este pagina de Facebook creată, pe care, ulterior, au postat oameni de pe toate continentele, cu locuri superbe sau obișnuite.

O postare recentă a brașovencei Gabriela Nicoleta din Fundata a atras repede peste 64.000 de like-uri, 1.500 de comentarii și 400 de distribuiri. Cele mai multe dintre comentarii sunt la superlativ, datorită frumuseții naturale ieșite din comun a zonei.

Publicitate

Fotografia este și ea dintr-un unghi care surprinde nuanțe incredibile de verde ale ierbii și copacilor, de la foarte deschis, până la un verde foarte intens, așa cum sunt arborii din planul secund sau chiar acoperișul cabanei din apropiere.

Chiar și unele dintre florile de câmp sunt de un galben apropiat de verdele pe care îl are iarba din zonă.

„Mai multe fotografii cu această țară, vă rog. Aceasta este minunată. Surprinde diferite nuanțe de verde”, a scris uimită și entuziasmată Wanda din Polonia.

Comentarii de genul „Îți taie respirația!”, „Atât de frumos”, „Minunat”, „Uimitor” sau „Cea mai tare priveliște” curg din toate colțurile lumii.

Deși este o țară cât un continent, cu tot felul de forme de relief, cele mai multe superlative vin din Statele Unite ale Americii.

„Spectaculos!”, spune Vick, iar Aparna crede că „Pare un vis!”. „Oh, Doamne! E totul și chiar mai mult!”, spune Maggy și, cu aceeași exclamație introductivă, Dori spune „Oh, Doamne. Pare atât de minunat de frumos acolo!”. „Atât de liniștit și o bucată de paradis”, a comentat Ann Marie.

„Iubesc România, o țară atât de frumoasă! Și oamenii sunt și ei super drăguți!”, este de părere Karen.

Tonya spune că e un loc minunat și i-a plăcea să-l exploreze. Ea a întrebat dacă și vara e la fel de verde sau iarba își mai schimbă culoarea, motiv pentru care autorea fotografiei i-a mai trimis una, cel puțin la fel de spectaculoasă.

Concluzia finală ar putea fi cea trasă de Aimee: „Gata! Am găsit locul în care vreau să trăiesc!“

Ideea este întărită de Sharon, care spune: „Am vizitat România acum aproximativ o lună și pur și simplu m-am îndrăgostit țara asta!”

Dacă încă nu sunteți convinși că trăiți într-o țară minunată, ascultați ce spun despre ea cei care trăiesc în altă parte!

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes