Connect with us
Publicitate

Eveniment

O femeie din Zărneşti şi-a înjunghiat iubitul după ce amândoi s-au îmbătat şi s-au luat la bătaie

Publicat

pe

O femeie din Zărneşti este cercetată pentru tentativă de omor după ce şi-a înjungiat iubitul. Evenimentul a avut loc în data de 19 septembrie. Atunci după ce amândoi au băut bine şi au început să se certe şi să se bată, femeia a luat un cuţit de bucătărie şi l-a înfipt de 3-4 în burta concubinului ei.   

Publicitate

„Aflându-se în locuința familiei, inculpata a luat un cuțit de bucătărie, s-a apropiat de concubinul său prin spate și i-a aplicat acestuia 3-4 lovituri în zona stângă a toracelui. După agresiune, inculpata a încercat să îi acorde victimei ajutor, respectiv să-i oprească sângerarea cu un tricou și să o convingă pe victimă să cheme salvarea. Medicul legist a concluzionat că leziunile constatate (plăgi toraco-penetrante) necesită 30-35 de zile de îngrijiri medicale și au pus în primejdie viața victimei.”, a transmis Adrian Radu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Acum femeia este cercetată pentru infracțiunea de violență în familie, în modalitatea tentativei la omor.

Inculpata a fost plasată sub control judiciar. Propunerea procurorului a avut în vedere şi faptul că cei doi au împreună un copil mic.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes