Connect with us
Publicitate

Eveniment

O femeie din Harghita și fetița ei de doar 3 ani au ajuns cu mașina într-un râu înghețat. Pompierii s-au chinuit zeci de minute să le aducă la mal

Publicat

pe

Publicitate

Misiune contra cronometru pentru pompierii din județul Harghita. O femeie de 34 de ani a sunat astăzi la 112 și a anunțat că mașina pe care o conducea a derapat de pe șosea și a ajuns în apa înghețată a râului Mureș, în localitatea Gălăuțaș. Panica a fost cu atât mai mare cu cât în autoturism se afla și fetița ei, în vârstă de doar 3 ani.

Când au ajuns la fața locului, pompierii au văzut vehiculul în mijlocul apei. Au verificat întâi dacă mama și fiica ei sunt tefere, iar apoi au început misiunea de salvare. Cu o sfoară în mână, unul dintre pompieri a intrat în apa înghețată și s-a îndreptat către mașină. Micuța a fost luată de salvatori și dusă în siguranță în brațe până la mal. Apoi pompieri au scos-o pe mama fetei din autoturism și au purtat-o pe brațe până când a ajuns cu picioarele pe pământ.

Un echipaj de la ambulanță s-a îndreptat spre locul accidentului, iar acolo medicii le-au evaluat pe cele două pasagere. Ambele erau tefere, nu au suferit nicio rană și au refuzat transportul la spital. Pompierii au reușit să scoată din apă și vehiculul, iar acum proprietara va fi nevoită să suporte paguba uriașă.

sursa: ISU Harghita

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes