Connect with us
Publicitate

Eveniment

O femeie din Făgăraş a fost tâlhărită de un tânăr. Băiatul a lovit-o şi a fugit cu telefonul ei

Publicitate

Publicat

pe

Polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”.

Publicitate

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, o femeie, în vârstă de 63 ani, în timp ce se afla în zona gării CFR din municipiul Făgăraș, ar fi fost victima unei infracțiuni de tâlhărie, prin aceea că, prin exercitarea de acte de violență asupra sa, ar fi fost deposedată de telefonul mobil pe care îl avea asupra sa, de către o persoană de sex masculin necunoscută.

Polițiștii au identificat autorul ca fiind un tânăr, în vârstă de 21 ani din municipiul Făgăraș.

Astfel, la data de 24 martie 2021, polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov, cu sprijinul polițiștilor din Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Poliția Municipiului Făgăraș și Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au efectuat 2 percheziții domiciliare la două imobile situate pe raza municipiului Făgăraș din județul Brașov.

Publicitate

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes