Connect with us
Publicitate

Eveniment

O femeie din Codlea a fost reţinută, după ce a bătut până a băgat în spital o altă doamnă

Publicat

pe

Publicitate

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu o femeie în stare de reținere, după ce, în cadrul unui conflict, aceasta ar fi agresat fizic două persoane

La data de 16 iunie, în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Codlea au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Primăverii, din municipiul Codlea, ar fi izbucnit un scandal între două femei.

În scurt timp, o echipă operativă s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care a constat că cele sesizate se confirmă, iar pentru că una dintre femeile implicate, de 44 de ani, a fost agresată fizic, a fost solicitat și sprijinul ambulanței, care a transportat persoana vătămată la o unitate medicală, pentru a-i fi acordate îngrijiri de specialitate.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în jurul orei menționate, în cadrul unui conflict, o femeie aflată sub influența alcoolului, în vârstă de 56 de ani, ar fi lovit o altă femeie, provocându-i suferințe fizice. De asemenea, din cercetările efectuate a mai rezultat că femeia agresivă ar fi lovit și o altă persoană, care a intervenit pentru aplanarea conflictului.

Publicitate

Astfel, față de cele constatate, după administrarea probatoriului, polițiștii au dispus reținerea femeii agresive și introducerea acesteia în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventiva al IPJ, pentru o perioadă de 24 de ore.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de polițiștii au “lovire și alte violențe” și “tulburarea liniștii și a ordinii publice”, în care cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea  unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes