Connect with us
Publicitate

Eveniment

O femeie din Brașov este terorizată de fostul ei iubit. Individul o urmărește și o amenință constant, iar tânăra se teme pentru viața ei

Publicitate

Publicat

pe

Prin clipe de coșmar trece o femeie de 40 de ani din Brașov din cauza fostului ei partener. După ce cuplul s-a despărțit, bărbatul a continuat constant să o contacteze, deși brașoveanca i-a spus că nu vrea să mai aibă de-a face cu el.

Publicitate

Speriată pentru viața ei, tânăra a depus plângere la poliție pe numele fostului iubit din cauză că acesta ar fi urmărit-o des și ar fi amenințat-o.

„Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, în perioada 20 martie 2022-19 aprilie 2022, un bărbat, în vârstă de 36 ani, ar fi urmărit-o, în mod repetat, pe fosta sa parteneră, atât în zona domiciliului acesteia, cât și în proximitatea locului de muncă. De asemenea, bărbatul ar fi apelat-o în mod constant pe femeie, iar, la data de 13 aprilie 2022, acesta ar fi amenințat-o cu acte de violență, creându-i o stare de temere. În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Polițiștii brașoveni au deschis un dosar penal pentru hărțuire și amenințare, iar ancheta a fost preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes