Connect with us
Publicitate

Eveniment

O femeie din Braşov, care ar fi vrut să se sinucidă, este în siguranţă datorită intervenţiei prompte a poliţiştilor

Publicat

pe

Publicitate

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Brașov au acționat, în urmă cu puţin timp, pentru a preveni o situație de criză, după ce au fost alertați cu privire la o persoană care ar vrea să se sinucidă. Evenimentul a avut loc în timp ce femeia se afla într-o conferință online și comportamentul său a creat îngrijorare pentru starea sa de sănătate mentală.

Solicitarea a fost făcută de către unul dintre participanții la conferință, care a observat semne alarmante în comportamentul femeii. Echipajul de poliție a fost trimis imediat la locația indicată și, prin intermediul unei discuții atente și a sprijinului unei persoane apropiate, polițiștii au reușit să convingă femeia să deschidă ușa locuinței și să colaboreze cu autoritățile.

La momentul actual, persoana aflată în centrul evenimentului primește sprijin și consiliere de specialitate pentru a depăși momentul dificil și pentru a-și recăpăta echilibrul emoțional.

Intervenția promptă și empatică a polițiștilor a fost esențială în asigurarea siguranței persoanei în cauză și în prevenirea unei tragedii iminente.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes