Connect with us
Publicitate

Eveniment

O femeie din Brașov a fost urmărită și hărțuită de fostul ei concubin, timp de trei luni. Noaptea trecută, individul a intrat în casă peste fosta iubită

Publicat

pe

Iubirea s-a transformat în obsesie pentru un bărbat din Brașov. După ce a avut o relație cu o femeie din oraș, individul nu a suportat gândul că iubita lui s-a despărțit de el. Așa că vreme de câteva luni a hărțuit-o cu telefoane și a urmărit-o, deși femeia i-a refuzat avansurile în repetate rânduri.

Publicitate

Seara trecută, bărbatul a intrat în casă peste fosta lui concubină și a refuzat să mai plece. Speriată, femeia a sunat la 112, iar polițiștii au intervenit pentru a-l potoli pe individ.

„Din cercetările efectuate în cauză, a reieșit faptul că, în perioada martie-iunie 2023, un bărbat şi-ar fi urmărit fără drept fosta concubină și ar fi apelat-o telefonic în mod repetat, fapt ce a culminat în noaptea de 10 iunie a.c., când acesta ar fi intrat în locuința persoanei vătămate fără consimțământul acesteia și a refuzat să părăsească imobilul. Astfel, în conformitate cu prevederile legale și avându-se în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Cercetările sunt continuate la acest moment în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei. Suspectul este cercetat pentru hărțuire și violare de domiciliu.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes