Connect with us
Publicitate

Eveniment

O femeie din Brașov a fost evacuată cu poliția, jandarmii și un executor judecătoresc din casa în care stătea cu chirie. Ea ținea în locuință 18 câini

Publicat

pe

Publicitate

Casa pe care o femeie din Hărman a dat-o spre închiriere s-a transformat în cocină, la doar câteva luni după ce acolo s-a mutat o chiriașă. Cea care era în căutarea unui loc unde să trăiască părea de bună credință, așa că proprietara nu și-a pus niciun semn de întrebare atunci când a semnat contractul de închiriere. Dar chiriașa a omis să anunțe un lucru: ea creștea în casă 18 câini care au distrus locuința în cele 3 luni de când au fost mutați.

Când proprietara a aflat de dezastrul din locuința sa, atunci când vecinii au anunțat-o de zgomot, dar și de mirosul insuportabil. Atunci aceasta i-a cerut chiriașei să plece din casă. Cum femeia a refuzat, proprietara a cerut ajutorul autorităților, anunță stirileprotv.ro.

„A promis că plăteşte utilitățile, nu le-a plătit! M-am trezit în imposibilitatea de intra în propietate, mi-a tăiat accesul”, a spus Ioana Gherghel, proprietara casei.

Ca să poată intra în propria casă, femeia a apelat la instanță și la executorul judecătoresc. Chiar și așa, chiriașa a refuzat să predea cheile, așa că jandarmii s-au văzut nevoiţi să sară gardul pe la vecini. Din toate camerele și anexele se auzeau câinii lătrând. A durat 4 ore până când au fost scoase din clădire toate animalele.

Publicitate

„Există un titlu executoriu încuviințat de Judecătoria Braşov prin care este obligată să predea posesia acestui imobil. Din nefericire am mai participat tot împotriva doamnei, la un alt imobil din Braşov”, a declarat pentru PRO TV, Călin Țermure, executorul judecătoresc.

Pe listele instanțelor de judecată sunt 7 procese de evacuare silită, intentate aceleiași chiriașe. Iar proprietarii reclamă pagube însemnate.

„Așa arată o casă de locuit? Îţi vine să vomiți, este inadmisibil! Atâta lipsă de respect pentru oameni, pentru munca lor! Să te folosești de animale zicând că ești protectorul lor și tu de fapt stai cu ei în casă ca să nu te bată ceilalți proprietari pe care i-ai păgubit”, a mai spus proprietara casei.

Cei 18 câini au ajuns la un adăpost pentru protecţia animalelor, unde vor rămâne 10 zile. Între timp, stăpâna lor – care susține că evacuarea a fost abuzivă – va trebui să-şi găsească o altă locuință.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes