Connect with us
Publicitate

Eveniment

O femeie din Braşov a fost bătută de soţ şi de soacră. Poliţia a deschis dosar penal pentru „violență în familie” și „loviri sau alte violențe”

Publicat

pe

Publicitate

O femeie a fost bătută de şoţul ei şi de soacră, în Braşov. Femeia a sesizat Poliţia în data de 26 septembrie iar acum oamenii legii fac cercetări cu privire la infracţiunile de “violența în familie” și ”lovirea sau alte violențe”.

„Polițiștii au stabilit faptul că, la data de 26 septembrie 2021, în jurul orei 16.30, pe fondul unor discuții contradictorii, femeia în cauză ar fi fost agresată fizic de către soțul său și soacra sa.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordine de protecție provizorie, pe o perioadă de 5 zile, față de cele două persoane.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.”, a transmis Poliţia Braşov

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes