Connect with us
Publicitate

Eveniment

O femeie din Braşov a fost bătută de soţ. După „corecţia” aplicată, bărbatul a furat televizorul din casă şi a fugit cu el

Publicat

pe

O femeie din Braşov a fost bătută de soţ, şi mai mult, după „corecţia” aplicată, bărbatul -a şi furat televizorul, cu care a plecat din casă. Femeia de 45 de ani, din municipiul Braşov a sesizat ogranele de poliţia care acum fac cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt calificat.

Publicitate

Conform IPJ Braşov, evenimentul a avut loc în data de 10 octombrie în jurul orei 19.00. Atunci poliţiştii au fost anunţaţi de femeie că a fost bătută şi prădată. asta după o ceartă între cei doi soţi.

„În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.”, a transmis IPJ Braşov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes