Connect with us
Publicitate

Eveniment

O femeie a murit în scara unui bloc din Săcele. Poliţiştii au aflat că a fost ucisă cu sânge rece de la medicul legist. Ucigaşul este încă liber

Publicat

pe

Duminică Poliția Municipiului Săcele a fost sesizată cu privire la faptul că pe scara unui bloc localitate se află o femeie moartă.

Publicitate

Imediat la fața locului s-a deplasat echipa operativă formată din polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele și Serviciului Criminalistic Brașov, care a efectuat cercetarea la fața locului. Aceştia au constatat că femeia are 65 de ani. În urma consultării medicului legist, cadavrul a fost ridicat și transportat de către reprezentanții Serviciului Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului.

Cu ocazia primelor cercetări efectuate în cauză, duminică, 22 noiembrie 2020, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “ucidere din culpă”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Ieri, ca urmare a rezultatului autopsiei din care a reieșit faptul că decesul femeii a fost violent, a fost schimbată încadrarea juridică a faptei în infracțiunea de „omor”.

Publicitate

Conform procedurii legale în vigoare, s-a dispus declinarea cauzei către Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov, întrucât în cazul unei astfel de infracțiuni urmărirea penală se efectuează, în mod obligatoriu, de către procuror.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Brașov, continuă cercetările în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt, identificarea autorului și stabilirea răspunderii judiciare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes