Connect with us
Publicitate

Eveniment

O femeie a fost tâlhărită și agresată sexual în gara din Brașov. Partenerul victimei, cu care vorbea la telefon, a sunat la 112

Publicat

pe

Prin clipe de coșmar a trecut o femeie în vârstă de 47 de ani care aștepta trenul în gara din Brașov. În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 3.00, femeia a fost abordată de un individ necunoscut, care părea și băut. Bărbatul începuse să îi facă avansuri și chiar dacă ea îl refuza, agresorul a continuat să o hărțuiască și să o urmărească.

Publicitate

„La data de 7 iunie 2023, în jurul orei 03:00, în timp ce se afla în Gara Brașov, o persoană de sex feminin în vârstă de 47 de ani a fost abordată în mod insistent de o persoană de sex masculin în vârstă de 42 de ani, aflată în stare de ebrietate. Acesta din urmă i-a făcut în mod repetat avansuri de natură sexuală și a urmărit-o prin incinta gării. Persoana vătămată, care aproape pe tot parcursul incidentului a păstrat legătura telefonică cu partenerul său, cel care a și apelat SNUAU 112, s-a urcat în trenul pe care îl aștepta atunci când a fost garat, iar în interior s-a așezat pe un scaun, fiind imediat urmată de către inculpat. Pe fondul refuzurilor repetate ale victimei și al rezistenței opuse, persoana de sex masculin a deposedat-o de portofel și telefon, pe care l-a distrus, a imobilizat-o prin prinderea cu mâna de gât și a exercitat acte de natură sexuală asupra acesteia, constând în atingeri nepotrivite. În acest moment au intervenit organele de poliție, care au surprins faptele în flagrant și au procedat la imobilizarea persoanei în cauză”, au declarat reprezentații Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Agresorul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar mai apoi procurorii au hotărât să îl ducă în fața instanței. Magistrații de la Judecătoria Brașov au emis pe numele suspectului un mandat de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile. El este acuzat de tâlhărie calificată și agresiune sexuală.

„Facem precizarea că faza urmăririi penale are ca obiect strângerea probelor necesare cu privire la existența infracțiunilor, la identificarea persoanelor care au săvârșit o infracțiune și la stabilirea răspunderii penale a acestora, pentru a se constata dacă este sau nu cazul să se dispună trimiterea în judecată. De asemenea, punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat presupune existența unei suspiciuni rezonabile, pe bază de probe, cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de către o persoană și nu este de natură a răsturna prezumția de nevinovăție. Activitățile de urmărire penală au fost realizate de către Postul de Poliție Transporturi Feroviare Brașov, sub supravegherea și coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov”, au mai declarat procurorii.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes