Connect with us
Publicitate

Eveniment

O fată de doar 14 ani, care a fost răpită în toiul nopţii din Sibiu, a fost găsită de poliţişti în judeţul Braşov

Publicat

pe

Publicitate

O copilă de doar 14 ani, care a fost răpită din comuna Tălmaciu, judeţul Sibiu, a fost găsită de poliţişti în localitatea Vad, comuna Șercaia, din județul Brașov. Acum, minora este dusă la sediul Poliției din Sibiu pentru a fi audiată și pentru a se clarifica toate circumstanțele dispariției ei. Poliţiştii sibieni continuă cercetările în acest caz pentru a vedea cum a fost posibil ca fata să fie răpită în toiul nopţii.

Luminița Carolea a fost răpită în toiul nopții de patru bărbați, iar acum a fost găsită de oamenii legii într-o casă din satul Vad.

„În urmă cu câteva minute, polițiștii sibieni, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Brașov, au depistat minora în cauză într-un imobil de pe raza localității Vad, comuna Șercaia, județul Brașov. Minora este în acest moment condusă la sediul I.P.J. Sibiu pentru audieri în vederea lămuririi tuturor circumstanțelor dispariției sale. Cercetările în acest caz continuă”, a transmis al IPJ Sibiu.

Iniţial a fost depistaţi cei patru indivizi care sunt suspectaţi că au răpit-o pe Luminița. Aceștia au fost conduși la audieri însă refuzau să ofere detalii despre locaţia în care se afla minora.

Publicitate

Dimineaţă IPJ Sibiu a anunţat că cei patru bărbați care au intrat într-o casă din Tălmaciu în toiul nopții și au răpit adolescenta de 14 ani. Indivizii au băgat-o cu forța într-un autoturism marca BMW pe minoră și s-au făcut nevăzuți.

„Cele patru persoane se află, în prezent, în custodia polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu și sunt audiate cu privire la aspectele de interes în scopul depistării minorei. Este vorba despre patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, domiciliați în orașul Avrig, respectiv localitatea Mârșa”, a informat IPJ Sibiu.

Polițiștii sibieni continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în cadrul unui dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, violare de domiciliu, respectiv lovire sau alte violențe.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes