Connect with us
Publicitate

Social

O fată de 12 ani căutată de polițiștii buzoieni se ascundea la iubitul ei, de 19 ani, din Brașov

Publicitate

Publicat

pe

Pasiunea pentru un adult, cu șapte ani mai mare, a împins-o pe fată de 12 ani, din Cozieni, să-și lase baltă familia și să pună pe jar comunitatea și polițiștii din Buzău, care au dat-o marți în urmărire la nivel național, scrie stiridebuzau.ro.

Publicitate

Poliţiștii au fost sesizați în ziua de 18 mai, cu privire la faptul că Tatiana Andreea Ungureanu a plecat de acasă și nu a mai revenit până în prezent.

Ultima convorbire telefonică a părinților cu fiica lor dispărută a fost în ziua părăsirii domiciliului, în jurul orelor 10.00.

În ziua plecării de acasă, fata fusese văzută purtând o bluză de trening de culoare gri, pantaloni de culoare gri, pantofi sport negri.

Publicitate

Semnalmentele minorei au fost transmise marți după-amiază polițiștilor din toată țara. Miercuri dimineață, Tatiana Andreea a fost găsită în municipiul Brașov, în casa unui tânăr de 19 ani.

Fata de 12 ani le-a mărturist polițiștilor că a fost decizia ei de a pleca de acasă pentru a sta o perioadă cu iubitul ei, care este major. Acum, este în curs o anchetă pentru a se stabili dacă relația dintre minoră și adult a fost doar una sentimentală.

Andreea Tatiana se află la un centru de ocrotire a minorilor din Codlea, județul Brașov, de unde părinții ar urma să o aducă acasă. Potrivit polițiștilor, copila nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes