Connect with us
Publicitate

Fapt divers

O directoare de şcoală, membră PNL, i-a reproşat lui Marian Godină implicarea în cazul arestării medicului şpăgar Sorin Baloş: „Sper ca Godină să ajungă într-o zi pe mâna lui”

Publicat

pe

Printre cei care i-au reproșat lui Marian Godină implicarea în cazul soldat cu arestarea chirurgului Sorin Baloş din Brașov s-a numărat și o profesoară de geografie directoare de școală în Sighetu Marmației.

Viorica Timiș este, conform profilului de Facebook, directoare la Școala Gimnazială Nr. 5 din Sighetu Marmației. Conform Ziare.com, cadrul didactic numit în funcție datorită afilierii la PNL, pe listele cărui partid apare candidat la consiliul local din orașul maramureșan, a insistat să-și exprime opinia pe tema flagrantului care a dus la arestarea chirurgului brașovean Sorin Baloș, mai scriu cei de la ziare.com.

„Fapta este de judecat, dar profesionalismul este foarte bun. Sper ca Godină să ajungă într-o zi pe mâna lui”, a scris profesoara într-un comentariu pe pagina polițistului.

În replică, Marian Godină i-a dedidat o postare profesoarei Viorica Timiș.

Publicitate

„Este comentariul unui director de școală, un om care se ocupă, sau ar trebui să se ocupe, de educația viitorilor adulți ai acestei țări. Mi-e greu să pricep ce e în mintea acestei doamne și mi-e și mai greu să înțeleg cum poate dumneai să educe.

Cum educați, doamnă, un copil, când dumneavoastră sunteți capabilă de a-i dori cuiva o boală? Cum educați, doamnă, un copil, când dumneavoastră încurajați corupția?

Ce i-ați spune, doamnă, unui copil care ar veni la dumneavoastră și v-ar spune că un medic i-a cerut părinților lui o sumă egală cu 12 venituri lunare ale lor, doar pentru ca el să se lăfăie în lux? Pentru obiectivism, puteți înlocui medic cu polițist.

L-ați îndruma să se împrumute, pentru că medicul/polițistul e foarte bun profesionist?”, a scris Godină, printre altele.

Un alt comentariu pe care Marian Gogină l-a făcut public a fost al unei doamne care a replicat: „Mare păcat, un medic deosebit, acum la judeţean probabil la chirurgie, operează Godină!”

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
3 Comentarii

1 Comentariu

 1. Barbu Gh.

  6 noiembrie, 2021 at 10:41 am

  De data asta are dreptate Godină milițianul. Și, doar ca fapt divers, gunoiului de medic trebuie să i se interzică dreptul la practică.

 2. Chirurg

  6 noiembrie, 2021 at 11:32 pm

  Răspunsul dat de Marian Godina este excelent..cel mai probabil tovarășa profesoară este și ea obișnuită cu primirea mitei de la părinții elevilor..halal profesor.
  Nu le mai ajunge !!…. Auzi tu 7000 de euro salariu și asta numai de la spital ,că la cat de sărac era… dădea consultații și la Medlife.
  La pușcărie cu toți borfașii ..și confiscarea averii făcute pe mită..

 3. Nicu

  7 noiembrie, 2021 at 8:31 am

  Ești o proasta și tu de dai în gropi Ma rog poate se sesizează și alte organe sa pleci și tu de pe scaunul acela ca nu l meriți. Ești o JIGODIE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes