Connect with us
Publicitate

Eveniment

O copilă de 16 ani, din Sânpetru, a dispărut fără urmă. Mama o caută cu disperare. Este pentru a doua oară în acest an când fata pleacă de acasă

Publicat

pe

O copilă din Sânpetru a dispărut fără urmă ieri, în jurul prânzului. Mama fetei de 16 ani a anunţat poliţiştii braşoveni din cadreul secţiei de la Feldioara care încă o caută. Nu este pentru prima dată cnd fata pleacă de acasă fără să îşi anunţe familia.

Publicitate

„”Semnalmente:  înălțime: 1,73 m, greutate: 65 kg, constituție atletică, ochi căprui, păr lung șaten.

Pe ambele mâini prezintă mai multe tăieturi, iar la mâna dreaptă, pe un deget, este posibil să aibă tatuată litera V. De asemenea, tânăra mai are două tatuaje, unul pe mână și unul pe picior.

Nu se cunosc cu exactitate articolele de vestimentație pe care tânăra le purta la momentul plecării, dar este posibil să poarte o pereche de pantofi sport, de culoare albă, pantaloni tip blue-jeans de culoare neagră, bluză de culoare neagră, geacă de culoare verde, cu blană la glugă.

Publicitate

Aceasta nu are asupra sa telefon mobil sau alte documente.”

Copila a mai plecat de acasă şi în data de 9 august, însă din fericire atunci a fost găsită.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes