Connect with us
Publicitate

Eveniment

O copilă de 16 ani, din Codlea, a dispărut fără urmă de aproape 5 luni. Familia o caută cu disperare

Publicat

pe

Publicitate

O adolescentă de 16 ani, din Codlea, este căutată cu disperare de mai bine de patru luni şi jumătate de familie. Fata a dispărut de acasă încă din data de 28 septembrie 2021, iar de atunci familia nu mai ştie nimic de ea. 

Potrivit Poliţiei, în data de 28 septembrie 2021, adolescenta a plecat la şcoaă, şi nu s-a mai întors la acasă dupa ore.

Catea Daria este din Codlea şi s-a născut în data de 02.08.2005.

Fata are o înaltime de 165 cm, o greutate de 50 kg şi corpolenţă atletică. are părul negru, tins scurt, iar ochii îi are căprui.

„La momentul plecării tânăra era îmbrăcată cu pantaloni de trening de culoare gri, geacă de culoare albastră cu gri, pantofi sport de culoare roz cu portocaliu, ghiozdan de culoare roz. Nu are asupra sa telefon mobil. Tânăra este cunoscută cu plecări repetate de la domiciliu, aceasta fiind depistată de către polițiști sau revenind singură la domiciliu.”, transmite poliţia

​Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes