Connect with us
Publicitate

Economic

O companie din Ucraina a cumpărat fabrica Alufix din Făgăraş

Publicat

pe

Compania ucraineană Biosphere, producător și distribuitor de bunuri de uz casnic, igienă și produse de uz profesional pentru segmentul away-from-home, anunță achiziția fabricii Alufix din Brașov.

Alufix, deținută de un holding austriac, este o companie de producție care operează în România din anul 2003. Aceasta este specializată în producția de folii de aluminiu, hârtie de copt, pungi și alte produse de bucătărie și catering, cu sediul în Făgăraș, județul Brașov.

Prin această achiziție, compania ucraineană Biosphere, înființată în anul 1997, își extinde producția în România.

În procesul de achiziție, început în vara anului trecut și finalizat recent, Biosphere a fost asistată legal de avocații ONV LAW, specializați în tranzacții M&A.

Publicitate

„Aceasta este o investiție importantă pe piața de M&A din România, care devine treptat un hub regional important în Europa de Est”, declară Mihai Voicu, partener ONV LAW, potrivit economedia.ro.

Achiziția vine în contextul în care doar în luna februarie, țara noastră a atras investiții totale în capital social în valoare de 103 milioane de euro, potrivit datelor Oficiului Național al Registrul Comerțului analizate de Casa de Avocatură ONV LAW.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes