Connect with us
Publicitate

Economic

O companie din Canada va dezvolta un proiect cu 2.000 de locuințe la Brașov. Vor fi vile, case și apartamente

Publicat

pe

InteRo Property Development, companie deținută de familia de investitori canadieni Topolinski, este primul dezvoltator imobiliar din România care implementează soluția digitală Bright Spaces pentru întregul său portofoliu rezidențial prin lansarea InteRoVerse, o vitrină a tuturor proprietăților imobiliare InteRo printr-o lentilă virtuală. De asemenea, în portofoliul companiei va intra un proiect rezidențial cu 2.000 de vile, case și apartamente în Brașov.

Publicitate

„Suntem extrem de încântați să lansăm un parteneriat de 5 ani cu Bright Spaces și să devenim primul dezvoltator din România care își prezintă întregul portofoliu rezidențial prin intermediul platformei. Bright Spaces reprezintă tehnologia și ideologia progresivă în domeniul imobiliar, care se aliniază perfect cu valorile fundamentale ale InteRo. Prin acest parteneriat, InteRo integrează un element cheie de tehnologie, devenind astăzi un promotor al progresului din punct de vedere tehnologic și fiind bine poziționat pentru viitor”, spune Michael Topolinski IV, partener, coordonatorul diviziei de vânzări și inovare din cadrul InteRo Property Development.

Primele proiecte care se alătură InteRoVerse sunt Skylight Residence (zona Obor), NorthLight Residence (proiect aflat, în imediata apropiere a Cosmopolis) și New Confort City (Popești Leordeni). Vor urma și alte proiecte, familia de investitori având în plan investiții semnificative pentru următorii cinci ani, inclusiv primul său proiect rezidențial din Brașov, transmite economedia.ro.

„În următoarele 2 luni, vom lucra alături de partenerii de la Bright Spaces pentru a construi un univers unic pentru proiectele noastre rezidențiale, care vor fi prezentate individual prin clădiri 3D autonome, poziționate geografic pe harta Bucureștiului. Ulterior, utilizatorii vor putea să vadă cu adevărat „imaginea de ansamblu”, deoarece platforma îi va ajuta să verifice informații în timp real despre disponibilitatea apartamentelor, să realizeze un tur 3D în orice apartament, să descarce o broșură digitală, să navigheze cu ajutorul videoclipurilor și fotografiilor, să aleagă mobilierul și să amenajeze apartamentul, să programeze o vizită la fața locului”, adaugă Michael Topolinski IV.

Publicitate

Prin intermediul Bright Spaces potențialii cumpărători vor putea să exploreze randările interioare și exterioare ale celor 3 proiecte rezidențiale, să viziteze apartamentele în format 3D, să obțină informații privind disponibilitatea în timp real, să verifice informațiile și detaliile construcției, să navigheze cu ajutorul videoclipurilor și imaginilor reale, să descarce broșuri digitale, să parcurgă listă de apartamente pentru a alege cea mai bună opțiune, să programeze o vizită la fața locului/ să ceară o ofertă.

Platforma oferă totodată InteRo un sistem de management cu informații actualizate despre disponibilitatea spațiului, status, situații financiare, calendar de programări și cereri de oferte.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes